Martti Korg on poissa
4.6.2020 17:37 Uutiset / -05 juniorit

Martti Korgin muistoa kunnioittaen

Martti Korg on poissa

Saimme viime viikolla kuulla suru-uutisen, että Sepsi-78:n pitkäaikainen seura-aktiivi ja Pallokoulun valmentaja Martti Korg on nukkunut pois vaikean sairauden uuvuttamana 27.5.2020. Hän oli syntynyt 29.8.1949 Nurmossa.

Martti tuli mukaan Sepsi-78:n toimintaan 70-80-luvun taitteessa ja toimi vuosikymmenet seuran tärkeänä taustavaikuttajana ollen monessa mukana. Hänet hyvin tuntevat muistelevat, miten Martin sanaan pystyi aina luottaa, oli kyse sitten takavuosien Orava-turnauksen yövahtivuoroista, Luiz Antonio Cupin edeltäjän Milkkis-turnauksen vastuutehtävistä tai muista lukuisista tausta- ja talkootöistä. Kun Martin kanssa jotain sopi, se piti. Hän oli hetken mukana myös Sepsi-78:n johtokunnassa. Futsalseura FC Seinäjoen toiminnassa ja talkootöissä Martti oli niin ikään tuttu näky. Raviradan järjestysmiestehtäviä hän hoiti viime vuoden loppupuolelle saakka.

Moni sepsiläinen muistaa Martin ”Pallokoulun Marttina”. Hän veti seuran perinteikästä Pallokoulua ansiokkaasti parisen kymmentä vuotta. Martti muistetaan muun muassa siitä, miten hän korosti aina taidon merkitystä sekä kunnioitettavasta auktoriteetista, jolla hän pystyi pitämään monikymmenpäisen, eläväisen pelaajalauman yksinkin hyppysissään. Viitisen vuotta sitten sairauden edetessä ja voimien vähetessä Martti siirtyi sivuun Pallokoulun valmentajan tehtävästä. Jalkapallo säilyi silti sydämessä matkan loppuun asti.

Sepsiläiset surevat Martin poismenoa ja ottavat osaa läheisten suruun.


Martin muistoa kunnioittaen,

Jalkapalloseura Sepsi-78 ry

FC Seinäjoki ry


Martille on avattu muistotili. Muistamiset voi tehdä tilille FI26 1140 3500 1133 14.


   
Lisää uutisia
Sepsi-78
«  Joulukuu   »