Sepsin P8 hurjina harkkakentällä
25.7.2020 11:29 Uutiset / -12 juniorit

Molemmat joukkueet yhteiskuvassa

Perjantai-iltana pelattiin P8 sarjan paikallispelit SJK mustaa ja SJK valkoista vastaan. Näissä otteluissa on aina oma ylimääräinen jännitys läsnä. Pienessä tihkusateessa pelatuissa matseissa, ei kuitenkaan jäänyt otteluiden kulut epäselviksi. Sepsin molemmat joukkueet laittoivat maaliverkot tötteröille jo heti otteluiden aluksi.
Sepsi sininen voitti ensin SJK mustan 5-1. Maalintekijöinä Luukas, Niilo, Veikka, ja Tuomas 2. Toisessa ottelussa SJK valkoista vastaan tuhrailtiin maalipaikkoja kaikkien toimesta oikein urakalla, ja lukemat olisivat voineet paremmalla viimeistelyllä olla jopa kaksinumeroiset ? Häviölläkin oltiin jo välillä 3-4, mutta armoton taistelu johti lopuksi onnistumisiin myös maalitekotilanteissa. Lukemat tästä pelistä Sepsi siniselle 7-5. Maalit: Sampo 2 ja Tuomas 5 !
Sepsi valkoinen aloitti pienellä pyörremyrskyllä SJK valkoista vastaan. Kyyti oli kylmää samoin kuin lämpötilakin. Voitto selvin numeroin 10-1. Maalintekijöinä Eikka, Rakke, Oskar, LenniS. 2, Tuukka 3, Vilho 3.Toiseen otteluun ei myrsky ollut laantunut. Voitto SJK valkoisesta 11-1. Maalit: Vilho, Kaapo, Oskar, Tuukka 3, Topias 2, Rakke 2.
Maaleja otteluissa vartioivat: Aarni, Topias, Kapu, Lenni, Eikka, Sampo, Veikka ja Kaapo. Kiertoa siis oli hyvin myös tärkeässä maalivahtiosastossa.
Valmentajien huomiot peleistä oli, että syötöt alkavat pikkuhiljaa osumaan kohteisiinsa. Tsempit ovat joka ottelussa aina kohdillaan.
Kiitos ottelujärjestäjä SJK-j hyvistä matseista. Erityis kiitokset nuorille pelinohjaajille. Hoiditte hommanne tyylikkään varmasti !
Joukkueet ovat mukana 4.8 alkavassa Energialiigassa. P8 piirisarja jatkuu seuraavaksi Lapualla 16.8 Virkiän vieraana


   
Lisää uutisia
Sepsi-78
«  Joulukuu   »