09/10 kauden päättäjäiset
30.10.2020 9:07 Uutiset / -09 juniorit

Kauden päättäjäisten joukkuekuva

"Ysikympit" vietti eileen kauden päättäjäisiä mahtavissa puitteissa Viihdekeskus Hollywoodissa lunastamassa joukkueen arvontavoiton, koko viihdekeskus oli vain meidän käytössä kaksi tuntia!

Koronatilanteesta johtuen myös kauden palkitsemistilaisuus pidettiin vain joukkueen kesken. Palkintoja oli paljon jaettavaksi, kaikki saivat kuluneesta kaudesta pokaalin, ikäluokittain kolme erikoispalkintoa, samalla jaettiin myös kauden turnauksista kertyneet pokaalit, sekä seurapalkinnoista Vuoden Nappula- ja Vuoden Junnupalkinnot osuivat meidän ikäluokillemme tänä vuonna. Myös meidän nelikymppiseksi pyrähtäneitä valmentajia muistettiin joukkueen puolesta ja ei juuri ole lisättävää yhden pelaajan lausahdukseen "kropaltaan vanhoja, mutta mieleltään ikinuoria" ;)

Vuoden Nappula seurapalkinnon saaja: Emil Ahopelto, aktiivinen treenaaja, vikkeläjalkainen taituri joka näyttää esimerkkiä ystävällisellä ja positiivisella asenteellaan koko joukkueelle.


Vuoden Junnu seurapalkinnon saaja: Peetu Saari, aktiivinen treenaaja, luotettava peluri, joka näyttää hyvällä asenteellaan esimerkkiä kentällä ja sen ulkopuolella.

Joukkueen erikoispalkitut: Artturi Ketomäki kauden kehittyjä, Atte Jussila rohkea nuori "juomatauottaja", Topi Mäki kauden taistelija, Eelis Hööpakka taitava syöttelijä, Otto Västinsalo luotettava pakki ja Seeti Hovila tunnollinen pelaaja.

Turnauspokaalein palkitut: Paavo Ketomäki nopeatempoinen pelaaja, Jape Koivumäki turnauksen maalitykki ja Aatu Jussila itseään säästelemätön maalivahti, joka ei luovuta tai pelkää vaikka sattuu miltei joka pelissä.

Mukavia fiksuja poikia joukkueen täydeltä, ilo tällääsellä porukalla on yhdessä toimia ja jatkaa kohti uutta kautta!


   
Lisää uutisia
Sepsi-78
«  Syyskuu   »
Kategoriat