12-syntyneet jakoivat kauden 2020 palkinnot
19.11.2020 18:31 Uutiset / -12 juniorit

Palkintosadetta 12-syntyneiden juhlassa.

Sepsin 12-syntyneiden joukkue järjesti kauden 2020 palkintojenjakotilaisuuden tiistaina 17.11.2020 Ravintola Joupiskassa. Paikan isäntä Jari Horttana loihti kaikille pelaajille ja myös osalle vanhemmista maittavat burgerateriat täydellisellä logistiikalla: harvoin on nähnyt yli 30 henkilön saavan eteensä syötävää niin sujuvasti ja nopeasti! Ja maukasta oli.

Maittavan aterioinnin jälkeen päästiin palkintojen pariin. Alkuun joukkueenjohtaja Jaakko Niemi kertasi nopeasti kauden asioita. 12-syntyneet pelasivat kauden 2020 aikana P8-piirisarjaa sekä energialiigaa kahdella joukkueella ja P9-sarjaa yhdellä joukkueella. Tapahtumia kauden aikana joukkueella lähes 100. Valmennuskolmikkona on toiminut hyvällä otteella ja ammattitaidolla Mika Puska, Jari Vierikko ja Tuomas Vihtonen. Innokkaita poikia joukkueessa pelasi kauden aikana 28, ja kehitystä tapahtui kaikilla jalkapallon osa-alueilla valtavasti. Vanhemmat ovat tässä ikäluokassa olleet koko taipaleen ajan mainiosti mukana, esimerkiksi varainhankintaan ja kannustukseen liittyen. Supertärkeä asia sekin.

Kaikki joukkueen pelaajat palkittiin pikkupokaalilla ja kummastakin joukkueesta valmentajat olivat valinneet kolme pelimiestä Kauden pelaaja -pyttyjen saajiksi. Lisäksi valmentaja Puska palkitsi yhden kehittyjän vielä erikseen omalla pokaalillaan. Valkoisen joukkueen palkitut olivat seuraavat: Lenni Stenfors, Tuukka Uitto ja Lenni Niemi. Sinisen joukkueen palkitut: Atte Jussila, Jaakko Ylinen ja Niilo Valtonen. Mikan kehittyjäpalkinto: Luukas Rannila. Palkinnot oikeille henkilöille, mutta tästä porukasta niin moni muukin olisi vielä ansainnut erikoispalkinnon; kehittyjiä ja asenteeltaan ässäpelaajia on lukuisia.

Hieno sakki, toivottavasti pysyy kauan kasassa. Uusi kausi on jo parin viikon ajan ollut sekin käynnissä ja muutama uusi pelaajakin saatu mukaan. Hyvillä mielin siis talviharjoittelukautta eteenpäin.

Palkintojenjakotilaisuuden osalta vielä kiitos kaikille paikalla olleille sekä Ravintola Joupiskalle ja Jari Horttanalle erikseen. Oli mukava pieni tilaisuus ja puitteet kohdallaan!


   
Lisää uutisia
Sepsi-78
«  Syyskuu   »
Kategoriat