Wasafootballcup 2021
11.7.2021 20:37 Uutiset / -09/-10 Juniorit

P11 kahdella joukkueella turnauksessa

09/10 porukasta osallistuttiin kuluvana viikonloppuna kahden joukkueen voimin Wasa football cuppiin

Sinisen turnaus tiivistettynä:

Lohkojako suosi ja alkulohkon ensimmäisessä ottelussa saatiin vastaan ensimmäistä kertaa Tampereen Ilves. Tiukka peli voitettiin 3-1. Perjantain toisessa pelissä vastassa oli VPS1924. Pelistä muodostui melkoinen taistelu, joka päättyi VPSn voittoon 3-1. Lauantaiaamuna vastaan asettui Vifk Inter. Edellispäivän tappiosta sisuuntuneina pojat pelasivat hienosti ja voittivat 8-1.

Jatkopeleihin luulimme päätyneemme sijoille 9-16, mutta ohjelma päivittyi ja pelasimmekin sijoista 1-8. Tämän uuden mahdollisuuden pojat käyttivätkin hienosti. Ensimmäisessä jatkopelissä kaatui Närpes Kraft 4-1. Sunnuntaiaamun välierässä voitettiin Jaro2 2-0. Finaalissa vastaan asettui OTP 10 akatemia. Loppuottelu ei pelillisesti ehkä ollut ihan parasta, mutta joukkue taisteli hienosti ja lopputuloksena oli Sepsin 1-0 voitto ja koko B11-sarjan 1. sija.

Valkoisen turnaus tiivistettynä:

Ensimmäisestä pelistä lähtien oli huomattavissa, että vastustajien taso ja pelikovuus on paljon kovempaa mihin piirisarjan peleissä on totuttu. Alkusarjan peleistä tuli kolme tappiota vaikka pelit oli tasaisia ja pojat antoivat kaikkensa. Alkusarjan jälkeen oli edessä turnauksen tärkein peli. Siihen pojat lähti sisuuntuneina ja sateen piiskaamina ottivat selvän 5-1 voiton SIF P2010:stä. Voitto takasi kolme lisäpeliä. Ensimmäinen niistä päättyi tiukan väännön jälkeen 2-1 tappioon Solf IK:lle. Sunnuntai otettiin rennolla otteella ja ensimmäinen peli FC KOMUa vastaan voitettiin 2-1. Turnauksen viimeisessä pelissä vastaan tuli FC Kuffen, jolle hävittiin piirisarjan pelissä 1-2. Peli oli jälleen tiukka ja tasainen. Voitto kuitenkin irtosi rangaistuspotkukisan jälkeen.

Näin turnaus päätettiin kahteen hienoon voittoon. Pojat pelasivat hienosta kovia vastustajia vastaan ja voivat olla ylpeitä esityksistään.

Iso kiitos valmentajille, viikonlopun aikana apuna toimineille, vanhemmille kuskaamisesta ja hienosta kannustamisesta!


   
Lisää uutisia
Sepsi-78
«  Heinäkuu   »
Kategoriat